20 Nisan 2013 Cumartesi


Minecraft indirMinecraft oyunu, Mojang stüdyoları tarafından üretilen Java tabanlı bir online browser oyunu olarak göze çarpıyor. Minecraft dünyasında herşey Lego parçalarından oluşuyor ve bu grafikler bir süre sonra oldukça eğlendirici olabiliyor. Kendinizi elinizde sonsuz adet Lego parçası ile yapmak istediklerinizin sınırı olmadığını düşününce oyunun ne kadar zevkli olacağını tahmin edebilirsiniz. Oyun tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından hem takip edilip hem de oynanmaya başlandı.

Minecraft incelemesi

Oyunu oynayabilmeniz için önce download etmeniz gerektiğini hatırlatalım. Marcus Persson'a da böylesine değişik bir oyunu ürettiği için tebriklerimizi yolladıktan sonra, oyunu tanıtmaya devam edelim. Dediğimiz gibi oyun, tamamen hayal gücünüz ile sınırlı. İsterseniz sonsuz uzunlukta dağlar oluşturup tırmanabilirsiniz, isterseniz karanlık mağaralarda maceralara atılabilirsiniz, istediğiniz ve dilediğiniz her şeyi inşaa edebilirsiniz, gündüz ve gece olabilir, isterseniz yağmurlu, isterseniz güneşli bir havada dolaşabilirsiniz, isterseniz şato veya kale inşaa edebilirsiniz. Oyundaki Build menüsü altında tüm inşaat aletlerini bulabilirsiniz.
Bunların yanı sıra diğer oyuncularla iletişim halinde olabilirsiniz. İsterseniz kendi topluluğunuzu da oluşturabiliyorsunuz. Kendinizi korumanız için gerekli olan aletleri ve objeleri toplayabilir, takas edebilirsiniz. Yani hayal gücünüzü tatmin etme konusunda bu oyunun üzerinde bir oyun daha tanımıyoruz. Online oyun indir kategorisine eklediğimiz oyunu internet bağlantınız olmadan oynayamıyorsunuz. Oyun indir düşüncesinde olanlar bu oyuna mutlaka bir şans versinler. Oyunun yapımcısı Mojang oyunu sonsuz bir Sandbox, yani oyun kumu olarak adlandırıyorlar. Oyunu indirmeyi düşünenlere aşağıdaki tanıtım videosunu izlemelerini tavsiye ediyoruz.

Minecraft ekran görüntüleri

  • Click to enlarge minecraft1.jpg
  • Click to enlarge minecraft2.jpg
  • Click to enlarge minecraft3.jpeg
  • Click to enlarge minecraft4.jpg
  • Click to enlarge minecraft5.jpg
Minecraft tanıtım videosu
oyun indirMinecraft iNDiRMEK İÇİN BUTONU TIKLAYINIZ
Download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder